Konfirmasjon Førresfjorden/Aksdal


Lurer du på hvordan det er å være konfirmant i Førresfjorden menighet, kan du klikke her for litt mer informasjon.

 

Velkommen som konfirmant i Førresfjorden menighet våren 2021!


Nedenfor kan du melde deg på konfirmasjonen fra 4.mai 2020, og så sender vi ut info så snart det er klart. Men allerede nå kan dere merke dere at søndag 6. september er det presentasjonsgudstjeneste i Aksdal kyrkje.
 

Vi er veldig glade for alle som ønsker konfirmasjon i kirken. Gjennom konfirmantåret snakker vi om spennende temaer, spiser, leker, blir kjent med kirkerommet og med hverandre.

Påmelding til konfirmasjon våren 2021 åpnes i mai 2020. Ved påmelding er det mulig å komme med ønsker om gruppeplassering og konfirmasjonsdato. Vi klarer dessverre ikke å imøtekomme alle ønsker.

Konfirmasjonsdatoene for våren 2021 er:

Lørdag 1. mai 2021

Søndag 2. mai 2021

Vi kan ikke garantere konfirmasjon lørdagen, ettersom de fleste ønsker denne dagen, og kirkerommet har begrenset kapasitet for antall mennesker. Dersom det er mange tilreisende, eller andre hensyn som gjør at det er viktig med en spesiell dag, ber vi dere skrive dette i påmeldingen.

Har du spørsmål, er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til menighetspedagog Hjørdis Kristina Støle: hjordis.stole@tysver.kommune.no

 

Vi gleder oss til å bli kjent med dere!

Her kan du melde deg på: 

PÅMELDING

 

Tilbake