Konfirmasjon Nedstrand og Skjoldastraumen

Konfirmasjonsopplegg 2021/2022

Konfirmasjon 2021/2022 i Skjoldastraumen og Nedstrand

KJÆRE 8. KLASSING: Konfirmasjon! DET GJELDER DEG!

Du har kanskje begynt å tenke på neste års konfirmasjon. Det har i alle fall vi. Kyrkja inviterer til konfirmasjon i Skjoldastraumen og Nedstrand.

Du har kanskje hørt frå nokon som har vært konfirmantar om kva opplegget går ut på: Off-piste tur, samlingar i kyrkja, gudstenester, gruppesamlingar, hjelpeledar, konfirmantleir for alle konfirmantane i Tysvær og Bokn på Brandøy, innsamlingsaksjon m.m.. Vi kjem til å ha omtrent same opplegg som i fjor. (Vi følg reglar som gjeld for å begrense covid19 smitte så noe må tilpassast)

Utgangspunktet for konfirmasjonen er at du blei døypt for omtrent 13 år sidan. Då var det foreldra dine som valde at du skulle få del i trua på Jesus. Sidan den gang har du blitt meir og meir sjølvstendige og har tankar om tru og liv. Ungdommar som ikkje er døyp blir også invitert til å delta i konfirmasjonsopplegget.

Gjennom aktivitetar, undervisning, deltaking i gudstenester osv. ønsker vi at konfirmanttida skal være ei kjekk tid der vi rører ved spørsmål knytt til tru og liv. Det vil vere god anledning til å komme med spørsmål og egne tankar om tru og om kva bodskapet om Jesus betyr for oss i dag..

Vi inviterer konfirmantar og foreldre til informasjonsmøte i:

Skjoldastraumen kyrkje torsdag 10. juni, kl 17.00 eller

Nedstrand kyrkje torsdag 10. juni kl 19.00.

Samlinga varer ca 45 min. Du får informasjon om opplegget og noen viktige datoar som det er lurt å reservere. Til slutt har vi tid til spørsmål.

Konfirmasjon 2022 blir i Skjoldastraumen søndag 1. mai og
i Nedstrand søndag 8. mai.

PÅMELDING TIL KONFIRMASJON 2022