Konfirmasjon Førresfjorden/Aksdal

Lurer du på hvordan det er å være konfirmant i Førresfjorden menighet, kan du klikke her for litt mer informasjon.

Velkommen som konfirmant i Førresfjorden menighet våren 2022!

Nedenfor kan du melde deg på konfirmasjonen fra 10.juni 2021, og så sender vi ut info så snart det er klart. Men allerede nå kan dere merke dere at søndag 12. september 2021 er det presentasjonsgudstjeneste i Aksdal kyrkje.

Vi er veldig glade for alle som ønsker konfirmasjon i kirken. Gjennom konfirmantåret snakker vi om spennende temaer, spiser, leker, blir kjent med kirkerommet og med hverandre.

Påmelding til konfirmasjon våren 2021 åpnes 10. juni kl.18.00 2021. Ved påmelding er det mulig å komme med ønsker om gruppeplassering og konfirmasjonsdato. Vi klarer dessverre ikke å imøtekomme alle ønsker.

Konfirmasjonsdatoene for våren 2022 er:

Lørdag 7. mai 2022

Søndag 8. mai 2022

Vi kan ikke garantere konfirmasjon lørdagen, ettersom de fleste ønsker denne dagen, og kirkerommet har begrenset kapasitet for antall mennesker. Dersom det er mange tilreisende, eller andre hensyn som gjør at det er viktig med en spesiell dag, ber vi dere skrive dette i påmeldingen.

Har du spørsmål, er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til kyrkja@tysver.kommune.no

Her er invitasjonsbrev som blir sendt ut i posten til medlemmer av Dnk fra kull 2007 i Førresfjorden. Men alle fra 2007 kullet er velkommen til å melde seg opp som konfirmant, uansett om du er døpt eller ikke
 Se her

Vi gleder oss til å bli kjent med dere!

Her kan du melde deg på:

PÅMELDING